Älskar du att arbeta med uppfödning av hundar eller går du i tankarna att kanske börja arbeta inom detta området? Är du intresserad av avel och hur man arbetar med rasstandarder? Vill du veta mer om vad det faktiskt innebär att vara ansvarig uppfödare, hur det går till vid utställningar eller ha mer information om vad som gäller när man fått valpar? Då är detta rätt hemsida för dig!

Här finns det artiklar om uppfödning, vad som gäller när man har valpar, information om dokumentation som behövs och mycket mer.

Att arbeta med uppfödning av hundar är en helt fantastisk uppgift, men man bör förstå att det inte är en hobby utan ett arbete. Det krävs tid, pengar och tålamod. Här på vår hemsida finner man information från andra uppfödare, deras berättelser och tankar om vad rollen innebär. Här kan man få tips och råd från individer som arbetar inom samma område, men som driver uppfödning inom andra raser. Vidare finns det även information om skötsel, mat, olika sjukdomar som hundar kan få och hur man håller sig borta från dessa.

Vår hemsida fungerar som en plattform för indivier som har intresse av uppfödning, som redan arbetar inom detta område eller som vill förstå mer om denna värld. Tanken med hemsidan är att erbjuda olika artiklar, information, berättelser som kan inspirera och motivera andra uppfödare. Här kommer man i kontakt med olika rasklubbar, kennelklubbar och intresserade personer inom hundvärlden. Här finns garanterat något för alla som älskar hundar och uppfödningsvärlden.